Limun je jako zdrava namirnica, pa bismo ga svi trebali dosta češće konzumirati. Možete makar da pijete limunadu, ali bez šećera. Možete da stavite malo meda

Jako je ukusno, a ima antiupalno djelovanje i sprječava nastanak mnogih drugih bolesti. Kad god birate limun, dobro je da se informišete da nije genetski modifikovan, nego da je prirodan. Genetski modifikovana hrana je veoma opasna po naše zdravlje i čak izaziva rak.

Limun nosi slijedeće ljekovitosti:

  • jača imunitet
  • uništava loše bakterije
  • ubija kancerogene ćelije ( mnoga istraživanja su to pokazala)
  • čisti organizam od toksina
  • potiče rad jetre i bubrega

Priprema i primjena su slijedeće:

Limun možete i da zamrznete, pa da ga potom odledite po Vašoj potrebi. Možete i da ga pomiješate sa đumbirom, medom, ali i da koristite kao lijek sa bijelim lukom. Na taj način ćete da ojačate svoj organizam i da izliječite svoj organizam od raka. Prirodni lijekovi su mnogo učinkovitiji od hemoterapije koja sem što ubija loše, ubija i dobre ćelije, a na taj način slabi organizam. Prirodni lijekovi jačaju naš organizam. Stoga se uvijek okrenite prvo prirodnoj medicini, a onda, neka Vam zadnji izlaz predstavlja neka druga solucija. Čuvajte Vaše zdravlje, pa će Vam Vaše tijelo biti jako zahvalno.

PROČITAJTE  Ovaj lijek efikasno liječi bol u želucu i gastritis!

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here