Žena je izliječila tumor u samo tri sedmice, ali znanstvenike zabrinjavaju posljedice, jer je na mjestu tumora ostala velika praznina.

Istraživanje je pokazalo kako su pacijenti, koji su dobijali kombinaciju, imali značajan pozitivni pomak u liječenju za razliku od onih koji su dobijali jedan lijek. Kod 53% pacijenata je došlo do smanjenja tumora od najmanje 80%, a kod 22% ispitanih melanom je do kraja provođenja studije nestao.

Studija je produžena kako bi pacijenti, koji su odlično reagovali na terapiju, primali lijek idalje koji im pomaže. Tako je spomenuta žena nastavila s terapijom.

Pacijentica od 49 godina se posljednje četiri godine liječila od melanoma koji je metastazirao, hemoterapijom i operativnim zahvatima. Nekoliko tumora joj je odstranjeno, ali je bolest bila ustrajna i prije nekoliko mjeseci joj se ispod lijeve dojke razvila masa.

Primila je jednu dozu novog koktela, a kad se za tri sedmice vratila po novu terapiju, prijavila je kako je tumor iz njenih prsa nestao. Osim rupe u prsnom košu, CT sken je potvrdio kako je veliki tumor potpuno iskorijenjen.

PROČITAJTE  Ovaj recept nazvan je spasiteljem probave i idealan je za mršavljenje!

“Ironično je to što je sada zabrinjavajuće zbog mogućnosti kako lijek djeluje odlično”, izjavili su znanstvenici u svom izvještaju.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here