Potrebna su Vam samo tri sastojka. Možda niste rođene sa dugim i lijepim trepavicama, ali sada možete da ih imate!

Probala sam svaki trik koji sam mogla da pronađem u knjigama, metodu s vazelinom i druge slične. Dok je većini pomoglo, moje trepavice su ostale ipak tvrdoglavo kratke. Onda sam pronašla novi način kako da moje trepavice narastu i taj način definitivno radi! Potrebna su Vam samo tri sastojka i malo strpljenja.

Potrebni sastojci su:

  • 20 ml kokosovog ulja
  • 20 ml vitamin E ulja
  • 20 ml ricinusovog ulja

Priprema i primjena su slijedeće:

Možete u tu svrhu da upotrijebite male kutijice od krema za lice koje ste potrošili. Dobro promiješajte navedena tri ulja, i svaki neka čini jednu trećinu ukupne količine. Potom promućkajte i svaku noć nanesite malu količinu smjese na gornju liniju trepavica štapićem za uši ili nekom spužvastom četkicom. Bitno je da prije toga dobro očistite šminku sa očiju i lica.

Ne trebate da se obeshrabrujete ako rezultate ne vidite odmah. Odmah nakon jedne sedmice imala sam vidljivo duže trepavice. Za taj efekt, budite strpljive i ponavljajte proceduru par sedmica. To će Vam pomoći da dobijete izgled koji ste oduvijek željeli. Bila sam jako oduševljena rezultatima nakon sedmicu dana da sam to morala podijeliti sa Vama!

PROČITAJTE  Desert od kokosa, višanja i griza: Spremati ćete ga jako često!

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here