Sastojci

  • 400 gr špinata
  • 25 gr maslaca
  • 1 žlica brašna
  • 2,5 dcl mlijeka
  • češanj češnjaka (sitno sjeckan ili izgnječen)
  • pola žličice muškatnog oraščića
  • sol, papar
  • Postupak

    Korak1

    Ako koristite svježi špinat dobro ga operite, maknite čvrste stabljike, a listove režite na sitne dijelove. Ako koristite zaleđeni, ovaj korak samo propustite 🙂

    Korak2

    Na tavici stavite maslac da se otopi. Dodajte brašno i popržite ga (pazite da ne posmeđi). Nakon toga dodajte mlijeko miješajući pjenjačom.

    Korak3

    Dodajte sjeckani špinat, posolite, popaprite i dodajte češnjak. Stavite da se kuha par minuta da se zgusne. Na samom kraju dodajte i ribani muškatni oraščić

PROČITAJTE  Stručnjaci otkrivaju što su pametni šećeri

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here